Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Συσκευή Καθαρισμού Απολέπισης και Αναδόμησης Προσώπου με Υπερήχους Χωρίς Χημικά Sonic Skin Scrubber Kalo
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 09052524
20,00€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα βαθύ καθαρισμό στην άνεση και την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, όσες φορές θέλετε. 

Υπερηχητικός βαθύς καθαρισμός    - Η τεχνολογία ταλαντώσεων υπερήχων υψηλής συχνότητας μεταδίδεται στην επιφάνεια του δέρματος παρέχοντας στιγμιαία πίεση και δονήσεις. Είναι ικανό να διεισδύσει στο δέρμα 3-5mm, αφαιρεί αποτελεσματικά τα σπυράκια, το νεκρό δέρμα και τη βρωμιά, επιτρέποντας στο δέρμα σας να ανακτήσει την καθαρότητα και την καθαριότητά του.

Σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος    - Η τεχνολογία παλμών μικρο-ρεύματος μπορεί να ενεργοποιήσει τη ζωτικότητα των κυττάρων, να ενισχύσει την αναγέννηση του κολλαγόνου και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, έτσι ώστε το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο και σφριγηλό. Η συσκευή μασάζ απαλά στο πρόσωπο και κινητοποιεί τους υποδόριους μύες για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Βοηθά   το δέρμα να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά  - Η δόνηση υψηλής συχνότητας διαλύεται και εξευγενίζει μεγαλύτερα μόρια όπως το VC και το κολλαγόνο για να σας βοηθήσει να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας και να απορροφήσετε εύκολα θρεπτικά συστατικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Ανύψωση και σύσφιξη του δέρματος, καθαρισμός των πόρων, αφαίρεση σπυριών.
Βελτίωση λιπαρού δέρματος, αφαίρεση βρωμιάς, λειαίνοντας το δέρμα

Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη και περιέχει στη συσκευασία καλώδιο φόρτισης USB, καθώς και 2 κεφαλές σιλικόνης για τον καλύτερο καθαρισμό του προσώπου.

 

Το προϊόν, θεωρείτε είδος προσωπικής φροντίδας και δεν μπορεί να επιστραφεί παρά μόνο εάν δεν χρησιμοποιηθεί.

Έλεγχος καλής λειτουργίας χωρίς επαφή με το δέρμα, κατά τη παράδοση και επιστροφή εντός 48 ωρών, σύμφωνα με τους όρους επιστροφής προϊόντων του site.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα