Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
Σάουνα Προσώπου MESSEGUE
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 070900298
21,50€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

·        Η συσκευή σάουνας Messegue μπορεί να μετατρέψει εύκολα και γρήγορα το θαμπό και γεμάτο ρύπους δέρμα σε λαμπερό, υγιές και καθαρό. Ταυτόχρονα, με τη χρήση των κατάλληλων αιθέριων ελαίων απολαμβάνετε και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας.

·        Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει, με τη χρήση αιθέριων ελαίων, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Ταυτόχρονα υγραίνει και αρωματίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

·        Έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση (130W) και είναι έτοιμη για χρήση σε 1 λεπτό.

·        Εάν επιθυμείτε μια πλήρως ανανεωμένη επιδερμίδα, απόλυτα καθαρή και αισθητά πιο λαμπερή το βασικότερο που πρέπει να προσθέσετε στη διαδικασία περιποίησης του προσώπου σας είναι η σάουνα. Ως απαραίτητο στάδιο στον καθαρισμό προσώπου, η σάουνα είναι μια μέθοδος που ακολουθούν τα μεγαλύτερα ινστιτούτα αισθητικής προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των υπηρεσιών τους.

·        Πλέον, μπορείτε και εσείς από το σπίτι να επιτύχετε επαγγελματικό καθαρισμό και περιποίηση που θα προσέξουν όλοι. Η  συσκευή σάουνας  μπορεί να μετατρέψει εύκολα και γρήγορα το θαμπό και γεμάτο ρύπους δέρμα σε λαμπερό, υγιές και καθαρό. Ταυτόχρονα, με τη χρήση των κατάλληλων αιθέριων ελαίων απολαμβάνετε και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας και μετατρέπετε τη δράση της σάουνας σε πιο στοχευόμενη στις δικές σας ανάγκες.

·        Χρησιμοποιείστε τη  ως πρώτο βήμα της περιποίησης του προσώπου σας ώστε να ανοίξετε τους πόρους, να απομακρύνετε να νεκρά κύτταρα και να επιτύχετε την πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των καλλυντικών που θα ακολουθήσουν

·        Είναι η πιο οικονομική λύση στη σάουνα προσώπου, καθώς έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και είναι έτοιμη για χρήση σε 1 λεπτό.

·        Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει, με τη χρήση αιθέριων ελαίων, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

·        Ταυτόχρονα υγραίνει και αρωματίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

 

Διαθέτει:

1.   2 Πλαστικές μάσκες ατμού για το πρόσωπο.

2.   Ειδικό αντικολλητικό δοχείο νερού από τεφλόν.

3.   Δοσομετρητή νερού.

4.   Οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

1.   Ισχύς: 130W

2.   Τροφοδοσία: 220-240V ~ 50/60Hz

3.   Εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μήνες

Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα