Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Αποτριχωτική μηχανή παλμικού φωτός (IPL) – Kemei KM6813
Κωδικός Προϊόντος: 659874
77,00€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

Περιγραφή

Αντιμετωπίστε πιο αποτελεσματικά από ποτέ την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο σας το σώμα και το πρόσωπο, με την Αποτριχωτική μηχανή παλμικού φωτός (IPL) – Kemei KM-6813

Παλμοί: 300.000pcs (δύο κεφαλές laser, κάθε κεφαλή 150,000 παλμοί)

Pulse: 300.000pcs (two laser head ,Each head 150,000 Pulse)

Η οριστική αποτρίχωση με τη μέθοδο του παλμικού φωτός εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στα ινστιτούτα αισθητικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βέβαια, ακόμα και σήμερα το κόστος είναι τόσο μεγάλο που φτάνει να είναι απαγορευτικό.

Αποκτώντας τη δική σας, οικιακή συσκευή φωτόλυσης μπορείτε να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα οριστικά, ανέξοδα, εύκολα, ανώδυνα!

Είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια ακόμα και αν δεν έχετε σχετικές γνώσεις.

Αποτριχωτική μηχανή παλμικού φωτός (IPL) – Kemei KM6813

 

Πώς λειτουργεί: Η συσκευή εκπέμπει φως πολυχρωμικού φάσματος, με μήκη κύματος από 640-1200nm, που στοχεύει στη μελανίνη της τρίχας. Ένα μέρος αυτού του φωτός θα απορροφηθεί από τον θύλακα της τρίχας και θα τον καταστρέψει. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι αποτελεσματική αλλά ήπια και έτσι δε σας πονά και είναι ασφαλής για το δέρμα.

Χάρη στα 5 διαθέσιμα επίπεδα έντασης μπορείτε να εξατομικεύσετε πλήρως την αποτρίχωση σας. Προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος σας και μπορείτε να αλλάξετε την ένταση ανάλογα με την περιοχή που αποτριχώνετε.

Εξοπλισμένη με οθόνη LED για να παραμένετε πάντα ενήμερες για τη λειτουργία της.

Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτος με την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία του 

Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα