Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Συσκευή Ανόρθωσης Στήθους Breast Enhancement Instrument
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 08080080
25,00€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΣΗΣ: Με την τακτική χρήση της μηχανής για την τόνωση και ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στο στήθος, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ελαστικότητας και της ορθότητας του μαστού, βοηθάτε τη μετακίνηση του μαστού, έτσι ώστε να βελτιώνεται θαυμάσια η ενίσχυση του μαστού των γυναικών.

SAFE: Κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό ABS και σιλικόνη, η φυσική ενίσχυση του μαστού, είναι πιο σίγουρη και ασφαλές για χρήση και το κάλυμμα παντός στρογγυλού τύπου ως αξεσουάρ μπορεί να έρθει απευθείας σε επαφή με το στήθος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Αποτελεσματικά ενεργοποιημένα σημεία βελονισμού του μαστού, αύξηση του ποσοστού αποθεματοποίησης κλειδώματος ελεύθερου λίπους, χρήσιμη για την ενεργοποίηση της ζωτικότητας των κυττάρων του μαστού, αποτοξίνωση τοξινών εκτός από την προώθηση του μεταβολισμού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, την πρόληψη της υπερπλασίας του μαστικού αδένα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Μην ανησυχείτε για την χαμηλή μπαταρία, με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ισχυρός κινητήρας δημιουργεί μια απαλή αναρρόφηση, καθιστώντας τα στήθη σας να διογκώνονται γρήγορα καθώς οι θηλές σας αποπνέουν χαρά.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ: Στήθος και Κυτταρίτιδα : Δέρμα όλων των τύπων, ιδανικό για όσους έχουν δυσπλασία του μαστού, επίπεδο μαστό, χαλαρωτικό στήθος που προκαλείται από το θηλασμό, παραμορφωμένο στήθος κλπ.

Οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά 

  • Προσοχή 
  • Για λόγους υγιεινής, το προϊόν δεν επιστρέφεται ούτε αντικαθίσταται εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία του ή χρησιμοποιηθεί.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα