Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρες Επαγγελματικό Σετ Μανικιούρ Πεντικιούρ Τροχός / Φουρνάκι / Απορροφητήρας / Pododisc
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 0250919
195,00€ 225,00€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

Ξεκινήστε την Μαθητική ή την Επαγγελματική σας ζωή στη τέχνη της Ονυχοπλαστικής, με το Σετ Προσφοράς Τροχός STRONG στα 65watt και 35000 στροφών, Απορροφητήρας σκόνης νυχιών στα 65watt, Ενσωματωμένος και 2 ΔΩΡΑ: Λάμπα Πολυμερισμού SunOne στα 48watt  και Pododisc με 100 ανταλλακτικά .

 

Επαγγελματικό Εργαλείο κοπής 35000 στροφών στα 65watt Νέας Γενιάς Strong 90 με τροχό STRONG 102L

v Πρόκειται για μια επαγγελματική και ευέλικτη συσκευή σχεδιασμένη για το μανικιούρ, το πεντικιούρ και τη διόρθωση των φυσικών και των ακρυλικών νυχιών.

v Η ταχύτητα περιστροφής μετράται με τον αριθμό των περιστροφών του μύλου ανά λεπτό, οπότε η μέγιστη ταχύτητα του, είναι 35.000 περιστροφές ανά λεπτό.

v Η χρήση του μηχανήματος είναι  πολύ απλή. Συνδέουμε τη λαβή στην παροχή ρεύματος. Συνδέστε επίσης το πεντάλ ποδιού αν το χρησιμοποιείτε. Πριν ενεργοποιήσετε το δρομολογητή, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα φρεζάκι.

v Ο μηχανισμός προσάρτησης ασφαλίζει τον κόπτη και το συγκρατεί σφιχτά, αποτρέποντας έτσι τη δονήσεις κατά τη λειτουργία. Για να αποφύγετε ζημιές, δεν συνιστάται να κλείνετε τη λαβή χωρίς φρέζα ή στέλεχος βύσματος.

v Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία χρησιμοποιώντας το κουμπί στο πίσω μέρος της τροφοδοσίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη λειτουργία χειρισμού ή χειρισμού ποδιών.

v Ο έλεγχος χρησιμοποιεί έναν μηχανικό ρυθμιστή στην παροχή ρεύματος, με τη βοήθεια του οποίου ελέγχεται η ταχύτητα περιστροφής του κοπτήρα. Στη λειτουργία ελέγχου ποδιών, χάρη στο πεντάλ ροοστάτη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φρεζάρισμα καθώς και να ρυθμίσετε την ταχύτητα περιστροφής όταν πιέζετε το πεντάλ. Για να ενεργοποιήσετε την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή την περιστροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση, μπορείτε να πατήσετε αμέσως το κουμπί ανάστροφο, ο ίδιος ο κοπτήρας θα σταματήσει και θα ανάψει στην αντίθετη κατεύθυνση.

v Ο δρομολογητής 35000 στροφών, έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου και κραδασμών, γεγονός που το καθιστά άνετο για τον τεχνίτη. Είναι εξοπλισμένο με μια λειτουργία προστασίας από υπερφόρτωση που σβήνει αυτόματα τη συσκευή σε περίπτωση υπερθέρμανσης.


Το κιτ περιλαμβάνει:

v Τροφοδοτικό

v Στυλό

v Βάση για το στυλό

v Ροοστατικό πεντάλ πίεσης,


Εγγύηση καλής λειτουργίας βασικής μονάδας ( όχι του στυλό ): 1 έτος με την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία του.

Το δώρο δεν καλύπτεται από μακροχρόνια εγγύηση ( έλεγχος κατά τη παράδοση ) 

Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση. 


Ενσωματωμένος Απορροφητήρας Σκόνης Νυχιών 65w FST-2

Επαγγελματικός απορροφητήρας σκόνης νυχιών, για εγκατάσταση (ενσωμάτωση) στο γραφείο εργασίας.

Ιδανικό για επαγγελματίες και nail studio, διατηρεί καθαρό τον χώρο εργασίας, απορροφώντας αποτελεσματικά σκόνες και υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τις τεχνικές εργασίες.

Εργονομική κατασκευή με ισχυρό και αθόρυβο μοτέρ.

Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και μεγίστη διάρκεια ζωής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Τάση 220-240V/50Hz

- Ισχύς 65Watt

- διαστάσεις μεταλλικού μέρους: 23x19.5cm

- η διάμετρος του εσωτερικού κύκλου: 12x12cm

- το μέγεθος του ανεμιστήρα: 14.5x14.50cm

Το κιτ περιλαμβάνει:

- Απορροφητήρα.

- 2 σακούλες επαναχρησιμοποιήσιμες.

- εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά.

- Εγγύηση 6 μήνες με την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία του( εκτός καλωδίου, έλεγχος κατά τη παράδοση και ενημέρωση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος, εντός 48 ωρών ).


Και μαζί θα έχετε και 2 ΔΩΡΑ : Λάμπα πολυμερισμού SunOne 48watt και 1 pododisc 25mm με 100 ανταλλακτικά 

Τα δώρα δεν καλύπτονται από μακροχρόνια εγγύηση ( έλεγχος κατά τη παράδοση )

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα