Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Dip Powder Nail Kit Starter Of 6 Colors Acrylic Dipping Powder System, French Nail Manicure Nail Art Essential Kit
Κωδικός Προϊόντος: 051919
34,90€

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

·         Κατάλληλο για την άνοιξη του καλοκαιριού, τα χρώματα είναι γλυκά και λαμπερά, αφήστε αυτά τα λαμπερά χρώματα να φωτίσουν τη ζωή σας.

·         Πιο ανθεκτικό και χωρίς οσμές, πιο ανθεκτικό στο σπάσιμο και το σπάσιμο από την κανονική ακρυλική σκόνη. Αναπνέει, ανθεκτικό στο νερό χωρίς ζημιά στα νύχια των δακτύλων σας. Είναι γρήγορο και εύκολο, με εξαιρετική ρύθμιση

·         Χωρίς φώτα UV / LED, το εμποτισμένο βερνίκι νυχιών μπορεί να λειτουργήσει καλά, γεγονός που το καθιστά πιο βολικό και ευκολότερο για εσάς να σχεδιάσετε τα νύχια σας. Στεγνώνει γρήγορα και αφήνει λείες / μηδενικές φυσαλίδες. Χαμηλή μυρωδιά, χωρίς έντονη οσμή. Είναι η καλύτερη επιλογή για τα νύχια σας.

·         Η εξαιρετικά λεπτή σκόνη υψηλής καθαρότητας θα κάνει τα νύχια σας πιο υπέροχα και πολυτελή. Τα καρφιά με μανίκια θα ενισχύσουν την εικόνα και την ιδιοσυγκρασία σας και θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε την προσοχή όλων. Υλικά υψηλής ποιότητας, μακροχρόνια φωτεινότητα.

 

 

·         [NEW FORMULA, FAST DRYER]: Η σκόνη εμβάπτισης Bomesel μπορεί να στεγνώσει εντελώς εντός 30 δευτερολέπτων μετά την εμβάπτιση. Αυτό το πλεονέκτημα κάνει το DIY απλούστερο, ευκολότερο και διασκεδαστικό.

·         [HEALTHIER]: ΟΧΙ φορμαλδεΰδη, τολουόλιο και DBP, έτσι ώστε να αποφευχθεί το μαύρο δέρμα και το δέρμα. Δεν χρειάζεται φως UV / LED για να σκληρυνθεί, μπορεί να στεγνώσει γρήγορα.

·         [ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ]: Αυτό το σετ νυχιών σε σκόνη εμβάπτισης περιλαμβάνει 6 βαζάκια κλασικά χρώματα σε σκόνη + 1 βάζα γυαλιστερό χρώμα σε σκόνη + 4 μπουκάλια υγρό σε σκόνη (βασικό παλτό / ενεργοποιητής / κορυφαίο παλτό / εξοικονόμηση βουρτσών) + 1 αφαίρεση + 2 αρχεία νυχιών + 1 βούρτσα σκόνης. Σύνολο 20 τεμ.

·         [NATURAL SHINY, LONG LASTING]: Η επίδραση των νυχιών της γρήγορης ξήρανσης σε σκόνη είναι διπλή γυαλιστερή. Φαίνεται φυσικό και έχει άψογο ημίτονο. Διαρκεί περισσότερο από 2 εβδομάδες, Πιο ισχυρή, Χωρίς ρωγμές, Χωρίς μάρκες.

·         [Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ]: Παρέχουμε υπηρεσία ικανοποίησης 100%, αν δεν σας αρέσει, επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε επιστροφή χρημάτων χωρίς όρους σε 30 ημέρες. Εάν αγαπάτε το κιτ μας, αφήστε την ευχάριστη εμπειρία σας μέσω των λέξεων σας.

Περιγραφή προϊόντος

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ BOMESEL Dip Powder Starter Kit

6
X Σκόνη εμβάπτισης χρώματος ( 30gr / βάζο)
1
X Λαμπερή σκόνη
1
x Αφαίρεση (30ml / φιάλη)
1
X 1 # Βάση βάσης (15ml / φιάλη)
1
X 2 # Ενεργοποιητής (15ml / φιάλη)
1
X 3 # Top Coat (15ml / bottle)
1
X 4 # Brush Saver (15ml / bottle)
1
x Dust Brush
2
x Nail File
5
X Spare Liquid Brush

BOMESEL Dipping Powder 6 Colors Starter Kit tips:

Πραγματοποιήστε μια δοκιμή δέρματος προτού εφαρμόσετε γέλη και περιμένετε λίγα λεπτά για να ελέγξετε τυχόν αλλεργίες.
 Αφαιρέστε το αμέσως εάν εμφανιστεί ερυθρότητα ή άλλα σημάδια ανεπιθύμητων ενεργειών.
1. Βεβαιωθείτε ότι το νύχι σας είναι καθαρό και λείο πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το κιτ.
2. Δεδομένου ότι το BASE είναι εύκολο να στεγνώσει, προετοιμάστε πρώτα τη σκόνη πριν εφαρμόσετε το βασικό στρώμα.
3. Κατά την εφαρμογή του BASE, αποφύγετε το προϊόν σε επιδερμίδες.
4. Παρακαλώ βουτήξτε σε γωνία 45 μοιρών.
5. Αφού βυθίσετε τη σκόνη, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα νυχιών για να αφαιρέσετε την περίσσεια σκόνης από την επιφάνεια των νυχιών.
6. Οι βούρτσες μπορεί να σκληρύνουν ή να πάρουν έγχρωμη σκόνη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αλλάξτε τα μεταξύ του BRUSH SAVER για εύκολο καθαρισμό και εργασιμότητα.
7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει το λαιμό και το χείλος των μπουκαλιών με αλκοόλ αμέσως μετά τη βύθιση ενός πλήρους σετ νυχιών. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μακριά από θερμότητα και άμεσο ηλιακό φως. Χωρίς κατάλληλη φροντίδα, το BASE και το TOP μπορεί να γίνουν δύσκολο να ανοίξουν.
8. Μακριά από παιδιά, Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια σας.

Πώς να αφαιρέσετε το BOMESEL Dip Powder:

1. Γυαλίστε την επιφάνεια των νυχιών με στίλβωση.
2. Μουλιάστε τα νύχια με περιτυλίγματα νυχιών περίπου 5-10 λεπτά. (Ή απλώστε το βερνίκι νυχιών στο βαμβάκι και απλώστε στα νύχια.)
3. Αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών με ωοειδές pousher .
4. Καθαρίστε την επιφάνεια των νυχιών με μια βούρτσα σκόνης.
5. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα