Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Επαγγελματικός τροχός νυχιών ZS-711- Nail drill set pro 65W
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 07030271
70,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

Επαγγελματικός τροχός νυχιών ZS-711- Nail drill set pro 65W 35000 στροφών για μανικιούρ και πεντικιούρ, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή ισχύ και ευρύ φάσμα εφαρμογών. Χρησιμοποιείται για να διορθώσει το σχήμα και να αλλάξει το μήκος, το gel και τα φυσικά νύχια. Έχει υψηλή ισχύ 65 watt, και ταχύτητα μέχρι 35 χιλιάδες στροφές ανά λεπτό που εμφανίζεται σε οθόνη. Η συσκευή είναι άνετη και εύκολη στη χρήση. Η λαβή του διαθέτει είναι από ανθεκτικό μεταλλικό και πλαστικό περίβλημα. Αθόρυβη λειτουργία, με ελάχιστους κραδασμούς. Άνετο στο χέρι, χωρίς να κουράζει. Η μονάδα της συσκευής ZS-711 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, διαθέτει συναρμολόγηση υψηλής ποιότητας και μοντέρνο σχεδιασμό.

Τα κύρια χειριστήρια και η οθόνη βρίσκονται σε βολική θέση στον μπροστινό πίνακα, ο οποίος παρέχει γρήγορο έλεγχο. Τα κουμπιά διαθέτουν ενδεικτικές λυχνίες LED που επισημαίνουν την επιλεγμένη λειτουργία.

Χαρακτηριστικά:

·        ZS-711 : Ισχυρό 65 watt. Έως και 35.000 στροφές.

·        Δεξιόστροφη και αριστερόστροφη λειτουργία.

·        Αθόρυβη λειτουργία, ελάχιστη δόνηση.

·        Προστασία υπερφόρτωσης.

 

Το Πακέτο Περιλαμβάνει :  Κύρια μονάδα ελέγχου. Στυλό Βάση χειρολαβής. Πεντάλ ποδιών. Σετ φρεζάκια 6 τεμαχίων.

 

Προσοχή:

Όλα τα μηχανήματα θα πρέπει να συνδέονται σε πολύμπριζο ασφαλείας.

Το στυλό είναι αναλώσιμο και δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Το μηχάνημα έχει εγγύηση 6 μήνες. Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση. Για τις παραγγελίες του e-shop, το καλώδιο αντικαθίσταται εντός 48 ωρών από την παραλαβή, εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα.

Το δώρο δεν συνοδεύεται από εγγύηση  και φεύγει από την εταιρία ελεγμένο σε πλήρη λειτουργία. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα