Κατηγορίες
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Επαγγελματικός Τροχός για Μανικιούρ Πεντικιούρ 65watt 35.000 στροφών JMD-304
OEM
Κωδικός Προϊόντος: 09302184
65,00€ 75,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 52,42€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν

Εργαλείο κοπής 35000 στοφών στα 65watt JMD-304.

v Πρόκειται για μια επαγγελματική και ευέλικτη συσκευή σχεδιασμένη για το μανικιούρ, το πεντικιούρ και τη διόρθωση των φυσικών και των ακρυλικών νυχιών.

v Η ταχύτητα περιστροφής μετράται με τον αριθμό των περιστροφών του μύλου ανά λεπτό, οπότε η μέγιστη ταχύτητα του ελαιοτριβείου είναι 35.000 περιστροφές ανά λεπτό.

v Η χρήση του μηχανήματος είναι  πολύ απλή. Συνδέουμε τη λαβή στην παροχή ρεύματος. Συνδέστε επίσης το πεντάλ ποδιού αν το χρησιμοποιείτε. Πριν ενεργοποιήσετε το δρομολογητή, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα φρεζάκι.

v Ο μηχανισμός προσάρτησης ασφαλίζει τον κόπτη και το συγκρατεί σφιχτά, αποτρέποντας έτσι τη δονήσεις κατά τη λειτουργία. Για να αποφύγετε ζημιές, δεν συνιστάται να κλείνετε τη λαβή χωρίς φρέζα ή στέλεχος βύσματος.

v Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία χρησιμοποιώντας το κουμπί στο πίσω μέρος της τροφοδοσίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη λειτουργία χειρισμού ή χειρισμού ποδιών.

v Ο έλεγχος χρησιμοποιεί έναν μηχανικό ρυθμιστή στην παροχή ρεύματος, με τη βοήθεια του οποίου ελέγχεται η ταχύτητα περιστροφής του κοπτήρα. Στη λειτουργία ελέγχου ποδιών, χάρη στο πεντάλ ροοστάτη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φρεζάρισμα καθώς και να ρυθμίσετε την ταχύτητα περιστροφής όταν πιέζετε το πεντάλ. Για να ενεργοποιήσετε την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή την περιστροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση, μπορείτε να πατήσετε αμέσως το κουμπί ανάστροφο, ο ίδιος ο κοπτήρας θα σταματήσει και θα ανάψει στην αντίθετη κατεύθυνση.

v Ο δρομολογητής 35000 στροφών, έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου και κραδασμών, γεγονός που το καθιστά άνετο για τον τεχνίτη. Είναι εξοπλισμένο με μια λειτουργία προστασίας από υπερφόρτωση που σβήνει αυτόματα τη συσκευή σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

v Υπάρχουν τρύπες για φρέζες στην θήκη, γεγονός που θα επιταχύνει και θα διευκολύνει το έργο του τεχνίτη.

 

Το κιτ περιλαμβάνει:

v Τροφοδοτικό

v Στυλό

v Βάση για το στυλό

v Ροοστατικό πεντάλ πίεσης,

v Σύνολο ακροφυσίων και καλύμματα μίας χρήσης.

 

Χρώμα: μαύρο

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας βασικής μονάδας ( όχι του στυλό ): 1 έτος με την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία του.

 

Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα